Droom

Eindelijk kan ik mijn droom waarmaken. Een lang vervulde wens ging hiermee in vervulling, “een eigen camping” en nog wel op een droomplek in de Lot in Frankrijk.

Al erg lang liep ik met die gedachte hoe het zou zijn om een eigen camping te hebben. Hard werken in de zomer maar een voldaan gevoel hebben als de gasten het naar hun zin hebben.
www.camping-tekoop.nl

Op zoek om een camping te kopen was nog niet zo makkelijk. En waar moet ik een financiering afsluiten, hier of in het land waar mijn camping wil kopen. Allemaal vraagstukken wat me tegen hield om die uiteindelijke stap te nemen en af te reizen naar de camping die ik graag wilde kopen. “Gewoon doen!” zei mijn broer. “Je kunt beter spijt hebben van dingen die je gedaan hebt, als van dingen die je niet gedaan hebt.” Dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben ik gaan kamperen op mijn eigen toekomstige camping die ik wilde kopen, zonder dat iemand het wist. Gewoon even de sfeer proeven en voelen hoe het daar was.

Op die camping die ik voor ogen had waren toch wel veel dingen die ik anders wilde gaan doen. Gewoon puur kunnen zijn. En mensen het gevoel willen geven dat ze thuis komen. Niet zo zakelijk, maar juist gezellig!

Thuis gekomen heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga het doen! Ik ga een camping kopen!